klpost

Peminat terkejut ketahui nilai jam tangan Tiffany

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Tiffany Hwang
Bergelar idol dan menjalani menjadi hidup mewah, tidak hairanlah Tiffany Hwang selalu mencuri perhatian umum dengan penampial dengan imej dan gaya mewahnya. Bukan hanya dia seorang, bahkan anggota Girls Generation yang lain juga memiliki gaya mewah mereka masing-masing.

Terbaru, menerusi satu postingan di Instagram, Tiffany berkongsi gambar jus minuman serta wajahnya yang disunting ala wajah kucing. Bagaimanapun seperkara yang membuat netizen lebih fokus ialah pada jam tangan yang dipakai penyanyi ini.

Meskipun kurang jelas, namun peminat berjaya menemui fakta bahwa Tiffany memakai jam koleksi jenama Rolex. Atau lebih tepat, pelantun lagu “Party” ini mengenakan jam tangan Rolex Lady Oyster Perpetual Datejust 28.

Harga jam tersebut bukan calang-calang, satu unit jam tangan ini dijual dengan harga lebih dari USD16,000 (kira-kira RM71,000).

Ramai peminat terkejut kerana jam tangan tersebut ternyata lebih mahal dari harga sebuah kerera SUV Kia Soul Base terbaharu yang bernilai USD15,000 (kira-kira RM64,000).