klpost

Kaum Cina laung nama Najib dikubu kuat Anwar

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Ucapan Presiden Umno Datuk Seri Najib Tun Razak ketika perhimpunan Agung Umno benar benar memberi kesan besar apatah lagi beliau secara terbuka dengan rendah diri membuat permohonan maaf kepada rakyat .Pemimpin yang begini besar jiwanya berjaya menyentuh hati rakyat apatah lagi saat beliau difitnah siang dan malam oleh haprak pakatan.

Kesannya cukup baik malah mendapat pelbagai reaksi yang baik dari semua kaum. Mereka melihat transformasi yang dibawa oleh Ds Najib benar benar ikhlas.Malah Ucapan beliau turut mendapat liputan media berbahasa cina.

Hari ini mencatat sejarah apabila pengundi Cina di kubu kuat Anwar Ibrahim di Kubang Semang,Permatang Pauh secara terbuka memberi sokongan kepada Ds Najib.Apa yang menariknya kalangan mereka ini adalah ahli DAP dan ada juga ahli PKR.

 

Perdana Menteri Ds Najib akan turun ke Pulau Pinang untuk menghadiri majlis pecah tanah di Tanjong Tokong kemudian beliau akan mengadakan walkabout dan juga hadir di karnival janji ditepati di padang kawad USM.   – Pisau