klpost

Izara sudah ada ‘boyfriend’

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Sebelum ini ramai yang berteka-teki mengenai status pelakon baru yang sedang meningkat naik, Izara Aishah. Lalu ketika bertemu dengan semalam di majlis pelancaran produk terbaru Butik Cosry, Izara secara eksklusif memberitahu Mh Online bahawa dirinya kini sudahpun berpunya.

“Izara mengaku yang sebenarnya Izara sudah lama mempunyai teman lelaki. Usia kami hampir sebaya dan dia merupakan seorang ahli perniagaan, bukannya kerabat seperti yang digembar-gemburkan sebelum ini.

“Izara sebenarnya takut kalau peminat sendiri yang terserempak dengan Izara bersama teman lelaki. Jadi adalah lebih baik jika Izara mengaku terlebih dahulu sebelum orang membuat pelbagai spekulasi. Lebih baik rasanya cakap benda betul kerana Izara tidak mahu susah di kemudian hari. Nanti nama Izara juga yang tercemar kerana dikatakan menipu peminat,” ujar Izara yang turut memberitahu mereka sudahpun berkenalan sejak di bangku sekolah lagi. Cuma hubungan menjadi semakin rapat selepas aktres itu tamat tingkatan lima.  – MH