klpost

Gambar ‘aksi mesra’ terbaru Anwar terbongkar

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
12SHAH ALAM – Pendedahan terbaru 13 keping gambar memaparkan ‘aksi mesra’ seorang lelaki mirip Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan seorang lelaki tidak mendatangkan kebimbangan kepada PKR.
Naib Presidennya, N. Surendran berkata, ia hanya satu lagi siri fitnah dengan niat jahat yang cuba dipalitkan ke atas ketua pembangkang itu dan akan menjadi “bahan ketawa” umum.
“Saya sendiri tidak berminat untuk melihat gambar dan video lucah ini, saya kira rakyat pun tidak berminat,” katanya ketika dihubungi Sinar harian Online, hari ini.
Beliau diminta mengulas penyebaran 13 keping gambar lelaki mirip Anwar dengan seorang lelaki lain sedang melakukan adegan mesra, di blog-blog pro-Umno.
“Ini memang sekali lagi angkara jahat yang ditaja oleh Umno sendiri dan kita tak perlu melihat pun gambar-gambar lucah dan fitnah ini,” katanya lagi.
Blog http://rajagoyang360.blogspot.com ini memuat naik gambar-gambar berkenaan kelmarin menerusi entri pertamanya.

Pemblog Papa Gomo turut memuatkan link blog berkenaan di lamannya.
Sehubungan itu, Surendran menggesa pihak berkuasa menjalankan siasatan dan mengenakan tindakan tegas kepada pihak yang bertanggungjawab menyebar gambar tidak bermoral kerana ia salah di bawah undang-undang negara ini.
“Saya minta polis segera jalankan tugas,” ujar beliau sambil berkata, fitnah terbaru ini tidak akan menggugat peluang Pakatan Rakyat dalam pilihan raya yang akan datang. – SH