klpost

Aksi Berahi dari Raja Muda Selangor ?

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Siapakah lelaki yang sedang sibuk melakukan aksi berahi dan tidak sedar seluar beliau terlondeh? Jika seluar anda terlondeh seperti diatas dan menampakkan punggung belakang sebegitu rupa,seharusnya anda juga tahu apa pula yang mungkin sedang kelihatan dengan jelas dibahagian hadapan dalam posisi lelaki seperti diatas..Mana mungkin mereka sedar apabila air kencing syaitan mengalir laju dan memenuhi darah daging mereka.
Apabila syaitan merasuk kedalam hati dan jiwa, maka hilanglah rasa takut & musibah kepada Allah SWT kerana bagi mereka dialah yang berkuasa dan kita pula menjunjung mereka tanpa menilai baik atau buruknya mereka..
Inilah watak utama gambar diatas
Baju & Seluar yang sama dan dialah lelaki seluar terlondeh bersama minah mat saleh tersebut.
Kerakusan rakan-rakan yang pada tahap melampai batasan.

Untuk tidak terlalu mengaibkan individu ini, gambar yang dikeluarkan adalah sekadar memberi kebenaran bahawa “baginda” sedang berseronok dan kita boleh menilai dari aksi rakan-rakan beliau dalam majlis tersebut dan “Ketua Agama Islam” bersama mereka.

Masih banyak koleksi gambar yang lebih mengaibkan dan nantikan episod seterusnya untuk kita lebih mengenali dan menilai institusi diraja. Tetapi bukan syaitan yang harus dipersalahkan kerana memang syaitan bersifat demikian dengan menghasut tetapi adalah kerana “baginda” memilih air kencing syaitan minuman pesta atau parti mereka..

Kita lihat perilaku gambar diatas yang jelas menunjukan watak sebenar “baginda” dalam Pesta Seks Diraja yang amat mengaibkan diri beliau. Wanita (mat salleh) ini jugalah yang sedang beraksi dengan penuh berahi bersama baginda dan wanita ini jugalah yang sedang memberikan air kencing syaitan kepada seorang rakan mereka yang dalam keadaan bogel. Bayangkan apa sedang berlaku dalam majlis tersebut dan adakah ini tidak melampaui batasan kewarasan dan rasa tidak berdosa kepada Allah terutamanya yang bakal menjadi Ketua Agama Islam.

Dimanakah rasa segan silu dan takut kepada Allah atau malu kepada rakyat kerana mempercayai mereka untuk menjaga kesucian Islam. Mereka inilah yang menjahanamkan Islam dan memberi ruang keapda agama lain bertindak keatas Islam dan memperlekehkan Islam. Manakan tidak mereka (bukan Islam) memperlekehkan Islam jika inilah sikap dan perangai Ketua Agama Islam di Malaysia.

Inilah Wajah Mereka Watak Utama & Minah Mat Salleh
Dimanakah silapnya dan menyebabkan Islam diketuai oleh manusia-manusia seperti ini. Mampukah kita terus menjunjung hormat kepada mereka dan membenarkan tangan tangan ini terus merasmikan rumah-rumah Alllah di Malaysia dan terus berkata-kata isu kepentingan & kesucian Islam selagi mereka tidak bertaubat.
Conflict of Personality-Bagaikan Langit & Bumi Perbezaanya

Dengan aksi baginda di  Pesta Seks Diraja diatas dan kegemaran terhadap air kencing syaitan, namun tetap mampu memainkan peranan selaku Ketua Agama Islam. Namun menariknya apabila berlaku “Conflict of Personality” yang jelas dimana beliau sedang berada dirumah Allah dalam majlis Tahlil & Yassin dan dia jugalah sebelum ini kita lihat beliau beraksi di Majlis Pesta Seks Diraja.

Mungkin beliau mengambil ruang untuk memenuhi kehendak rakyat selepas memenuhi kehendak hawa nafsu sendiri dan kembali ke pesta-pesta dan parti-parti kesukaan apabila selesai Majlis Tahlil & Yassin agaknya.
Hilang keyakinan apabila manusia berpura-pura dan inilah contoh apabila manusia berpura pura tetapi kebenaran tetap muncul bila tiba masanya.

We select links from mediaperak.com However, The Kuala Lumpur Post is not responsible for the content and we do not accept any responsibility for any statement in the material or the article above. The Kuala Lumpur not associate with any blogs or news portal as such we are not responsible for the article publish above.

Continue Reading

.